resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18154
    hocanın furbolculardan her şartta fedakarlık isteme gibi bir takıntısı var.

    beşiktaşla oynanan ve penaltılara giden bir maç vardı. fatih terim sahada penaltı atacak oyuncu arıyor; önce tugay'a gidiyor ve kinayeli şekilde "sen de mi basamıyorsun ayağına! güzel!" diyor sonra hakan şükür'e "sen de mi atamazsın" diyor hakan da "ayağım ağrıyor hocam ama isterseniz atarım" diyor terim de "yok istemem" diye sonlandırıyor diyalogu.

    hoca biraz tripli bir adam. şartlar ne olursa olsun istediği şeye itiraz gelsin istemiyor. gelirse de bunu unutmuyor ve hemen cezayı kesiyor.

    serdar aziz konusunda da aynı şeylerin yaşandığını düşünüyorum. serdar'dan her şartta oynamasını beklemiştir ama istediği yanıtı alamayınca da amiyane tabirle uyuz olmuştur serdar'a. satılır satılmaz bilemem ama serdar terim ilişkisi net olarak zarar görmüştür. hocaya göre ishal mide bulantısı oynamaya engel değildir. bütün bu haberler çıkmadan önce de düşüncem buydu. hoca her seferinde oynamak isteyen bahane üretmeyen oyuncuları sevdiğini söylemiştir zaten.

    şahsi fikrim serdar aziz iyi oyuncudur. kaybedilmemesi gerekir. fatih hoca da şu takıntılarından biraz vazgeçmelidir. kasığım ağrıyor diyen adama dinlen demelidir. belki de bu kadar sakatlığın sebebi de budur. oyuncuları sakatlıklarını gizleme durumuna getirmemek gerekir.

    bir ekleme yapayım; ozan'a yeni sözleşme teklif edilir ve ozan kabul etmezse onun da üstünü çizer ve yollar. hocamız böyle bir adamdır bunu kabullenelim artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın