resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9022
    bir kısım taraftarın ligin en kötü kalecisi muamelesi yaptığı kaleci.

    galatasaray taraftarını hiçbir zaman anlayamıyorum. her zaman o dönem takımın en önemli oyuncusu kimse kendi kendimize o oyuncuya sarıyoruz. rakip takımlar, taraftarlar bize bu kadar zarar veremez. en yakın tarihte melo, sneijder için aynısını yaptık. şimdi de muslera'ya yapıyoruz. zaten sürekli oyuncuları eleştirip duruyoruz ki eleştiri kötü bir şey değildir tabi ama biz kantarın topuzunu kaçırıyoruz ama bari belli başlı oyuncuları eleştirirken vicdansız olmayalım.

    muslera için form düşüklüğü var diyen bir kesim var ve bir de takımın eren'den sonra en kötüsü diyen bir kesim. bunu diyen insanlar gibi ben de bütün maçları izledim. sene boyunca penaltıdan çok gol yedik. diğer yediği gollerin çoğu zor toplar. bir iki hata yaptı ve schalke maçındaki çok büyük hataydı. ama hatayı her kaleci yapıyor. şu an en formda kaleci alisson da bu sene komik hatalar yaptı. muslera'nın karşı karşıya top kurtarmadığı bir tane maç yok. tek sıkıntı olarak topu oyuna sokmasını söyleyebilirsiniz ama her maç eren'e doğru top atıyorsa demek ki istenilen bu tarz oyuna sokuş.

    bir de biraz mantıklı olmak lazım. muslera'nın kaç paraya gideceğini düşünüyorsunuz? hala anlamıyoruz ama sattığımız kadar alabiliyoruz. bu çok basit bir şey ama sene başından beri anlamıyoruz. emre akbaba bizim şımarıklılığımız yüzünden geldi ve forvetsiz kaldık. nasıl alamazsınız diye kızılıyor. e bitti para. şimdi muslera'yı satarsan kimi alabileceksin?

    taraftarlara nacizane tek tavsiyem artık biraz sakin olun. bir kere de form düşüklüğü de olsa, hata da yapsa bir oyuncumuzun arkasında durun, birbirinizle bu yüzden tartışmayın. imparator gelsin gelsin dediniz, adam geldi. bırakın bu işlerle o ilgilensin. siz takımınıza ve oyuncularınıza destek olun. eleştirirken de bunları bunları yapman gerekiyor, burada yanlış yapıyorsun diye eleştirin. adamlara defol git, senin bu takımda işin yok, rezilsin, gamsızsın, aptalsın, kazmasın gibi şeyler söylediğinizde eleştirmiş olmuyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın