resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18158
    galatasaray standartlarına göre oldukça kötü denebilecek bir 2018-19 sezonu ilk yarı performansından sonra bile bu taraftar hala şampiyonluğun en büyük adayıyız diyorsa; bu tamamen kendisinin takımın başında olması ile alakalıdır.

    tudor kovulduğunda yanılmıyorsam; galatasaray futbol takımı 16. haftada 32 puan toplamış ve lider başakşehir'in sadece 1 puan gerisindeydi. hal böyleyken ben dahil birçok kişi bu iş olmaz modundaydı. bugünse 17. hafta sonunda sadece 29 puan toplamış durumdayız ve yine lider başakşehir'in 6 puan gerisinde 5. sıradayız. tudor dönemindeki gibi bir karamsarlık yoksa; bu tamamen fatih terim sayesindedir.

    hocam kendini geçen seneki gibi sahaya verebilirsen; bir şekilde iyi de bir forvet alınırsa beklenin aksine kolay bir şampiyonluk alacağından zerre kuşkum yok. allah seni başımızdan eksik etmesin. belki dünya üzerindeki en iyi hoca değilsin; ama benim gözumde pepler, klopplar, simeoneler dahil galatsaray'ı yönetebilecek en iyi hocasın. biz senle, sen bizle çok farklı oluyoruz. iyi ki varsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın