resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8970
    ilginç şekilde korunan kaleci. öncelikle 23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçında yediği gollerde herhangi bir hatası olmadığını düşünüyorum. ancak kendisi korkunç bir 3 ay geçirmiştir. galatasaray ligde ve avrupa'da yaşadığı hayal kırıklıklarının önemli sebeplerinden birisi kendisi yaptığı hatalar, yapamadığı kurtarışlar. 2015 yılında aldığı kupa çok özel ve değerli. galatasaray'ın felaket geçen 15-16 ve 16-17 sezonlarında taraftar hakkınız ödenmez sneijder-muslera şeklinde marşta yaptı, arayan bulabilir ve hatırlar yani herkes. taraftar göstermesi gereken vefayı gösterdi kendisine.

    çok yoğun olduğum için 17-18 sezonunun 2. yarısındaki maçları izleyemiyorum bir türlü. ilk yarı zaten felaketti o sezon. 2. yarıdaki maçlarda da ben acayip bir kurtarışını hatırlamıyorum. dediğim gibi izlesem çok daha net yorum yapacağım o sebeple o dönem ile ilgili iddaalı cümleler yazmak istemiyorum.

    daha ne kadar vefa gösterebilir ki mesela. yıllık 3.75 milyon euro para alıyor kendisi. mevkisi kaleci. kalecilere dünyada bu paralar en top takımlar tarafından verilirken biz kalecimize 3.75 veriyoruz. neuer gelse bile bizim seviyemizde takımlar kalecilerine böyle paralar vermemeli. en nihayetinde o kaleler kaleciler gol yesin diye yapılmış. insan bedenine göre daha büyük inşa edilmiş şeyler kaleler.

    muslera inanılmaz para alıyor ve aldığı parayı hak etmiyor. iyi performans vermeyen oyuncuları eleştirmekten doğal bir şey olamaz. fazlasıyla vefa gösterilmiştir kendisine ve evet kendisi bizim efsanemiz. ancak kral çıplak diyememek de bence tamamen duygusal bakışı ile alakalı taraftarımızın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın