• 1112
    bugün mustafa cengiz'in basına düşen açıklamalarıyla net şekilde yanlış yolda olduğu gün yüzüne çıkan mevcut yönetimimiz. bildiğim kadarıyla fatih hocanın birlikte çalışıp başarılı olduğu başkanlardan ne ünal aysal ne faruk süren birliktelikleri sırasında hocanın aleyhinde ve yahut hocayı taraftarın önüne atacak hiç bir beyanda bulunmamışlardır. ayrılma biçiminin çok tartışmalı olmasından dolayı ünal aysal hocayı kovduktan sonra hocanın galatasaray ile kontratı devam ederken kendisinden habersiz milli takımla anlaştığını basına açıklamıştır ama dediğim gibi bu olay hoca galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yapılmıştır.

    ancak burada görüyoruz ki sevgili mustafa cengiz hiç de hoş olmayan bir şekilde, konuşmasında inkâr edip öyle olmadığını söylese de topu idari ekibe yani hocaya atmaktadır. açıklamalarından çıkan sonuç budur. eğer alınacak forvet imza aşamasına kadar getirilip yönetimin önüne gelecekse yönetime çok da gerek yok sanırım transfer için. teknik ekip işi oraya kadar getirebiliyorsa resmi işleri de bir şekilde halledip forveti takıma kazandırır.

    göreve geldiğinde çok güzel başlayıp, sonrasında avrupa'dan ceza almamamızı sağlayan mustafa cengiz yönetimi şahsî fikrimce son 4-5 aydır idari konularda, kriz yönetiminde medya ile iletişimde çok basit ve amatörce hatalar yapmaktadır. umuyorum ki bi sorun biran önce giderilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın