• 20714
    bence bu takımın ne oynadığı belli değil de ne oynamak istediği belli. rakip sahaya oyunu yıkıp kaos yaratmak istiyoruz ama takımın gücü yetmiyor bunu yapmaya. fizik olarak ligde bize üstünlük kuramayan bir tane takım hatırlamıyorum. riekerink dönemi gibi ayağa pasla oynayacak bir kadro da yok bence şu an. bu takım dinamizmini kaybettiği an alternatif üretemez bence, çok zor. oyuncuların profiline bakalım, çoğu coşkuyla oynayan tipler. özellikle geçen yıl alınanlar. beyhude bir uğraş olur yani alternatif aramak. bu takım dinamizmine yeniden kavuşacak bunun başka oluru yok. bunun için ndiaye'nin toparlanması çok hayati. takımın dinamik yükünün neredeyse yarısını o çekiyor çünkü.

    geçen yılki * ndiaye'yi geçelim daha bu yılın * başındaki gibi değil mesela ndiaye, ama olmak zorunda. her düşüşe geçen adamın yerine adam alamayız. bunu yapabilecek maddi gücümüz yok ki bence bu doğru bir şey de değil zaten. eldekiler değersiz futbolcular değil. toparlanacak bu takım devre arası kampı'nda, başka bir yolu yok bunun. ha haziran'da git genç gelecek vaadeden orta saha buluyorsak alalım o ayrı. ama bonservisli maaşlı vb. orta sahaya hiç ama hiç gerek yok şu aşamada. bir takımda herkes kötüyse oyuncular en az suçlu olanlardır. bir şeyler yolunda gitmiyor demek ki. ben eminim transfer olsa bile herkesin saydığı bölgelere (santrfor haricinde), benim saydığım şeyler devre arası kampında düzelmezse 2-3 maç sonra o aldığımız adamlara da söveceğiz, onlar da ayak uyduracaklar takıma bir süre sonra. şu an mesela fb'nin kadrosu gerçekten 17. sırada olacak kadar kötü mü mesela sence? onların durumu da mesela aynen bu. hiçbir oyuncudan verim alamıyorlar adam gibi. biz de öyleyiz şu an. verimsiz bir ortam var yani. ve bunun çözümü de transfer değil.

    kıssadan hisse, devre arası kampı'nda ciddi atılımlar yapmamız gerekiyor. sadece teknik taktik olarak da değil, geçen yıl son haftalarda oluşan o aile ortamı o kenetlenmeyi de yeniden kazanmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın