resim
Yevgen Seleznyov
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.85
Uyruk:Ukrayna
  • 328
    akhisarspor'un kadro dışı bıraktığı ukraynalı forvet oyuncusudur.

    ben kendisini neden bu kadar ısrarla istediğimizi anlayamıyorum, tamam bizim maçlarda ekstra hırs gösterip şansının da yaver gitmesiyle iyi performanslar gösterdi fakat genel anlamda performansına baktığımızda bizim seviyemizde kesinlikle değil.

    2016/2017 sezonunda ülkemize gelmiş ve o sene 16 maçta 6 gol atmış
    2017/2018 sezonu yani geçen sene ise 30 maçta 7 gol atmış

    bu seneyi saymaya gerek görmüyorum zira kadro dışı bırakıldı fakat istatistiklerine baktığımızda anadolu'dan bile alınacak bir forvet gibi durmuyor, genelde anadolu'dan büyüklere geçen forvetler senede en az 15-20 gol atıyor bu arkadaş 10 golü bile geçememiş üstelik penaltıları da oyunda olduğu dakikalarda kendisi kullanıyordu.

    tamam hırslı olabilir, mücadeleci olabilir ama bizim seviyemizde bir oyuncu kesinlikle değil, transfer yapmak için transfer yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. yedek olarak da kendisinin transferini olumlu karşılamıyorum, bunu alacağımıza scout ekibinin yada elmander'in önereceği genç ve çok ucuz bir ismi yedek olarak düşünebiliriz, olmadı altyapıdan bir oyuncuyu yedek olarak kullanabiliriz o da olmazsa eren derdiyok yedek olarak 3 ay daha idare edebilir.

    kaldı ki seleznov 33 yaşında, tamam artık günümüz futbolunda kendine bakan futbolcular için bu yaşlar yaşlı oyuncu kategorisine girmiyor fakat sorun seleznov'un kendine bakan bir oyuncu olmaması. çok ciddi bir derecede alkol ve disiplin sorunu olduğu biliniyor, yani gomis gibi drogba gibi profesyonel bir şekilde kendine bakan biri olsaydı gelsin kadroda tecrübesiyle fayda sağlar derdik belki ama bu da olmayacak.

    yine de olsun gelsin diyenler için, kadromuzu bizim seviyemizde olmayan oyuncularla doldurmaya başladık bu isimlerin bize faydası olmadığı gibi zararı da oluyor, muğdat, ömer, ahmet çalık gibi oyuncuları bu oyuncu grubuna rahatlıkla dahil edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın