2009-10 Türkiye Süper Lig 15.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen
1 - 1
  • 221
    hayatım boyunca hiç bu kadar art niyetli bir hakem görmemiştim, bana gösterdi bu maç bunu.

    biraz daha şanslı olsaydık özellikle elano bir gol atabilseydi ve doru düzgün oynayan bir santraforumuz olsaydı çok rahat kazanırdık. nonda'yı 11 e almayıp yerine 170 cm lik arda'yı forvet oynattığı zaman kızmıştım rijkaard'a ama adamın bir bildiği varmış. ama o nonda'ya ohh olsun. tam sevinmişti keita oyuna giriyo diye kendi çıktı. taa ordan gördüm gözlerinde hevesi kursağında kalmış bakışını.*

    bu lafım da kaptınımıza. ortega zamanında ki ceyhun rolüne kalkışma kaptan. sen bizim kıymetlimizsin, elano sana rakip değil, seni daha da yüceltecek kişi. yapma öyle pas atmamazlık. inşallah ben yanlış görmüşümdür veya sen öyle düşünmemişsindir.

    bu lafımda abdullah avcı'ya; kendi kendime kahrolurken beni kendime getiren o açıklamaların için sağol. her ne olursa olsun, hakem taraf tutsada, birileri ağlayıp ortalığı karıştırıp bizi engellemeye çalışsada biz büyük takımız. büyük takım olarak da yapmamız gereken; her şeye rağmen kazanmak. sen trabzon'un 6 tane salladığı takıma karşı 1-0 anca öne geçebiliyosan, eften de olsa püften de olsa yersin son dakka.

    eyy galatasaraylı titre ve kendine gel*
App Store'dan indirin Google Play'den alın