• 389
    2018-19 sezonunun ikinci yarısında liderle aramızdaki 8 puan farkı (şimdilik 16 maç sonunda) kapatmak istiyorsak kullanılması gereken diziliş.

    takımın puan kaybetme lüksü az, sahayı en güvenli şekilde parselleyebilecek ve terim'in de aşina olduğu bu formasyona nispeten uygun bir kadro var elde.

    sezon başında, onyekuru transferi ve rodrigues'in de varlığı ile klopp'un liverpoool'unun düşük bütçeli bir kopyasının yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum. sözlük'te henüz okur olduğum süreçte başka birkaç kişinin de bunu farkettiğini gördüm. ancak sakatlıklar, forvet krizi, onyekuru-rodrigues ikilisinin bu oyun tarzının gerektirdiği kanat forvet yetilerine yeterince sahip olmayıp koşu yoluna top isteyen sınırlı oyuncular olması planları sekteye uğrattı. ikisi de çizgiye fazla hapsoldular, yeterince kanat değiştirmediler maç içinde. rodrigues'in sağa çekip vurma gibi basit silahlarının da iq'su 90 olan herhangi bir oyuncu grubuyla kitlenebilmesi gibi detaylar da var tabii. ayrıca merkez bölgeye ve kendi kanat beklerine pek yardıma gelen türde oyuncu değiller. zaten ilkini yapacak yetileri ve oyun zekaları da pek yok.

    emre akbaba'nın ne zaman döneceği önemli. 2 forvet alınacağı ve kadrodan da aşağıdaki oyuncuların gönderilmeyeceğini düşünerek şu şekilde dizilmek fena olmayacaktır:

    --------ozan-serdar--------------
    linnes-----------------nagatomo
    ----------fernando----------------
    ---------------------ndiaye--------
    ---belhanda-----------------------
    --------------emre akbaba-------
    ----feghouli (forvet transferi)--
    ---------forvet transferi----------

    mariano'nun gideceği söyleniyor. kalsaydı oyun kurucu bir sağ bekle daha iyi olurdu. muğdat ve sinan forvet ikilisinden birinin yerine oyuna girebilir 15-20 dakika, bu süreçte fena bir alternatif olmazlar. tek sorun emre akbaba'nın dönüş zamanı. rodrigues satılıp oraya bir oyuncu alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın