• 1105
    gomis'i yollayıp üzerine sadece bir forvet bile transfer etmeyerek;
    - bizi eren'e, sinan'a, muğdat'a mahkum eden,
    - şampiyonlar liginden elenmemize sebep olan ve böylece galibiyetler, tur atlama ödülü vs. ile 20 milyon euro civarı geliri elde etmemize engel olan,
    - ligin mevcut bitik durumu göze alındığında yıllar sonra ilk defa güle oynaya şampiyon olacak takımımızın bu şansını çıkmazlara sokan,
    - porto'ya deplasmanda kök bile söktürse gol atacak oyuncusu olmadığından zamanla loser seviyesine evrilen bir takımın oluşumuna sebep olan yönetimdir.

    ayrıca göksel gümüşdağ ve ali dürüst'ün genel kuruldan ihracını isteyemeyen, konuşmaktan başka bir şey yapamayan, konuştukça aldıkları cezalara da sinerek boyun eğen, bırakın imzamızı, haberimizin bile olmadığı bildiriyi yayınlayıp bir de buna oy birliği diyen sözde kulüpler birliğinden çekilemeyen* basiretsizler topluluğudur.

    dursun özbek'e ben dahil daha fazla kızıyoruz ediyoruz da riva ile florya faciasını hariç tutarsak bu kadarını o ve kardeşi bile yapmadı. dursun'a herkes dolmuştu ve tahammül kalmamıştı ki fatih terim'in gelişi bile kurtaramadı kendisini. işte mustafa cengiz yönetiminin en büyük şansı budur. fatih terim olmasa, klasik şapka tavşan işlerini yapmasa fenerbahçe'yle birlikte kümede kalma mücadelesi verirdik. sonuç olarak devre arasında ne yaparlarsa yapsınlar ve her ne olursa olsun, bir taraftar olarak benim desteğimi bir daha asla kazanamayacak yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın