resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18059
    kontrolü kaybetti bu sezon.

    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı'nda 2-0'dan 2-2'ye maç veren(üstüne üstlük yenilmenin de eşiğinden dönen) takımın hıncını hakemden çıkartmaya çalıştı. ''maçın a..... s.....'' dediği kişinin hakem fırat aydınus değil; 2-0'dan sonra ciddiyetsiz, laubali ve gayretsiz oynayan sahadaki oyuncular olması gerekiyordu. kendisi kontrolü kaybettiği gibi oyunculara da, hasan şaş'a da hakim ol(a)madı; yardımcı antrenörünün sahada rakip oyuncuyla kavga etmesine bilerek ya da bilmeyerek göz yummuş oldu. netice olarak kimi haklı, kimi haksız nedenlerle oyuncular ve kendisi ceza aldı; zarar gören de galatasaray oldu.

    evvelinde çok mu iyiydi takım? kesinlikle hayır. hocanın hayâlindeki şampiyonlar ligi'ne hazırlanışını da hiç beğenmedim. kısıtlı imkânlar ve rotasyonu dar bir oyuncu topluluğu ile gittiğin turnuvada takımın kondisyonunun, fizik kuvvetinin üst düzeyde olması gerekirdi mantıken; kuzey ve baltık ülkelerinin kompakt/sıkı oyun anlayışında olduğu gibi. ancak helva gibi bir gruba düşmemize rağmen, fizik olarak ezildik; herhalde turnuvanın en az koşan 3-5 takımından birisiydik. hâliyle bu kondisyon ve fizik kalite lig maçlarına da yansıdı, takımdaki tüm oyuncuların adale sakatlıklarına ek olarak herkes 75. dakikadan sonra selçuk inan'a bağladı, kadife gibi oldu.

    forvetsizlik var, doğru. bu yönetimin beceriksizliğidir. ancak kim ne derse desin bu sezon hocayı ben beğenmedim.

    #kenetlen mesajı verip taraftarı öne sürmesi güzel hocam, ancak önce sen kendi üzerine düşeni yapacaksın. aksi hâlde hem bu tür söylemlerinin ve hakemlerle savaşlarının anlamı ve etkileyiciliği kalmaz, hem de her lafında ön cepheye atlayan taraftar boşa çıkmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın