resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18037
    hoca ya saha dışı olaylara kafa yormaktan, ya da son dönemde tff ile yaşadığı süreçler yüzünden bilemiyorum, şirazesi kaymış durumda. nasıl derseniz ;

    1- fatih hocanın takımları yenilse dahi her zaman ruhunu sahaya koyan, ısıran, pres yapan takımlar olmuştur.

    2- fatih hoca her zaman isme değil, performansa vermiştir formayı

    3- fatih hocanın takımları her zaman için sahada ne yaptığını bilen, hücum varyasyonları olan, derli toplu takım olmuştur.

    gelelim günümüz 2018 galatasaray'ına. hocanın elbet bunların yanında daha onlarca özelliği var lakin en belirgin olan bu 3 özelliği, mevcut galatasaray'da izleyemiyoruz. takımı sezon ortasında aldığı için, yaz kampı geçirmediği için, kadroyu kendi oluşturmadığı için idare ettik lakin hocam, bu senin galatasaray'ın değil. yaz kampı geçirdin, iyi kötü 2 takviye yaptın. 1 aydan uzun süre kamp geçirip, 6 hazırlık maçı oynadın. ligde 15. haftayı geride bıraktık. halen oyuncular sahada yürüyor. halen nası hücum yapacağımız meçhul. stoperler 20-30 saniye kendi arasında pas yapıp, rodri'ye topu veriyorlar, rodri bir şeyler yapabilirse atağa giriyoruz. böyle olmaz hocam.

    günah keçisi aramak değil amacım. yalnızca fatih hocada eskisinden farklı olan bir şeyler var ve bu bizlere kötü yansımakta. hocanın her zaman yanındayız lakin yeri geldiğinde eleştirmek de en tabii hakkımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın