resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17996
    evet bu sezon kadro planlaması iyi olmadı (burdaki büyük suc yönetimin), evet takım fizik kondisyon olarak iyi değil (burdaki büyük hata hocamın), evet bok gibi oynuyor ve puanlar kaybediyoruz. yani bu kadro ve fizik durumu ile işler düzelmeyecek bu sene belli. devre arasında ne kadar toparlarız orası da muamma.

    napalım yani şimdi? hadi cıkarın agzınızdaki baklayı, kıvranıp durmayın yahu. 1 sene basarısız oldu diye terim'in gönderilmesini isteyin hadi. yakında isteyeceksiniz zaten, bosuna kendinizi kabız bir duruma sokup durmayın, cümlelerin etrafından dolaşmayın.

    1 sezon hocama feda olsun. toparlayabildigi kadar toparlar devre arasında. gerisi icin de canı sagolsun, taşağı sagolsun. seneye toparlar hepsini (bu yönetimle ne kadar mümkünse artık).

    elde oyuncu kalmamısken aptal saptal 'şu niye oynuyor, bu niye oynuyor' yorumlarından da, fm'ci ergen gibi 'koy gencleri oynasın' yorumlarından da gına geldi. şu ülke topraklarında terim kadar genç oyuncu oynatma konusunda istekli ve cesur bir tane hoca yok. gencecik ozan'ı onca hatasına ragmen sürekli sürekli oynatan adam bu. gencecik semih kaya'yı oynatan adam. hazır olanı oynatır, bu konuda da fm'ci ergenlerden bile daha isteklidir.

    ak koyun, kara koyun yagmurlu günde belli oluyor işte. kim hocayı seviyor, onca yasattıgı şey karsısında minnet duyuyor, kim basarılı iken seviyormus gibi yapıp ilk fırsatta baltaları biliyor bu anlarda ortaya cıkıyor.

    ben 33 yasındayım. galatasaray'a dair nerdeyse tüm mutluluklarım bu adamın sayesinde. bir gün 'terim galatasaraydan gitsin' dersem de yazıklar olsun bana. hocam zarar verdigi noktada, toparlayamacagını dusundugu noktada kendi gider zaten. tanrı göstermesin o günleri de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın