resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17984
    herkes olaylara yanlış yaklaşıyor. fatih terim'e teknik direktör muamelesi yapmayın artık! bu adam bu kulubün içinde yaşayan, yönetiminden aşçısına kadar herkesi yöneten! galatasarayın patronu diyebileceğimiz bir karakter. bu adam herkesten yukarıda, shakespeare'in sağ kolu cengiz ile laz müteahhitin de üstünde. herkes geçici bu adam kalıcı, zaten bu güne kadar yaptığımız en büyük hata da bu adamı daha da kalıcı yapamamak oldu. taksit taksit verdik takımı yıllardır, bırakalım 20 sene hatta ölene kadar, bırakmaya kendisi karar verir zaten zarar verdiğini anladığı günden itibaren. en ünlü sözü nedir? "aslolan galatasaray'dır!"

    şimdi iyisi kötüsü bu seneye bakalım, şampiyonluk gitti hatta terim götürdü diyenler çoğunlukta, belki haklılar belki haksızlar ama şu seneyi bi yukarıdan aşağı değerlendiriyorum.

    - adam yoktan ozan ı çıkardı, darma duman olacak yerle yeksan olacak defans ayakta kaldı, türk futbolu müthiş bir değer kazandı belki
    - forveti olmayan takıma porto deplasmanında çiçek gibi top oynattı, sinirlendik ama gurur duyduk.
    - ruhunda eksik olan takımı belki uefa da ilerletecek fırsatı yakalattı,
    - kazanamayacağımızı 41 bin kişi bilsek de, bu adam için stadı yaktık,

    herşeyi bir kenara bırakılım galatasarayın takımından korkmayanlar terimin adından korkuyor. belki bu sene şampiyon olamayacak ama, bu adam özgür kalırsa eğrisi doğrusu bir kenara yıllar yıllar sonra karlı olan hep galatasaray olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın