• 942
    https://twitter.com/...959616781357056?s=19

    ahaha bunların taraftarı mı varmış lan. neyse yarın öbür gün çalıştığı belediyeden fetö operasyonu ile çıkartılırsa sallar sevdiği büyüklerine.

    şimdi gelelim flood'u çürütmeye.

    1- çünkü mariano e5'ten soluyla koyduğunda teknik direktörün bile cin çarpmışa döndü. o maçta ağzınıza sıçtık, adım atacak mecaliniz kalmadı.
    2-ayrıca şunu iddia edebiliyorum, yarın öbür gün olası bir iktidar değişikliğinde takımın silinip gidecek. sen bunun aksini söyleyebilir misin?

    3- istanbul'un en değerli lokasyonunda en değerli arazisini devlete verdik. neye istinaden? kağıthane'de 200 milyon lira anca tutan, dışı hala inşaat görünümlü bir stat için. mecidiyeköy'deki ali sami yen için şunu söyleyeyim, istanbul bir kuyumcu dükkanı olsa, ali sami yen'in bulunduğu lokasyon kaşıkçı elması olur.

    4- son iki senede en çok vergi ödeyen takım galatasaray. bilançolardan bakıp bulabilirsiniz. götten atmak kolay.

    5- başakşehir şampiyon olacak diye kimsenin korktuğu yok. herkes kendi takımının haline ağlıyor. devletin takımı(!) adebayor, emre, arda, clichy bu adamları alabilecek parayı nerden finanse ediyor? üçüncü köprünün sponsorluğu formanıza verildi, acaba değil şampiyon olmak, uefa'da gruplara bile kalmadığınızı varsayarsak bu değirmenin suyu nerden?

    6-...

    7- lobilerimiz izin verseymiş... hakemler bajic'e, mossoro'ya visca'ya beleşe fauller penaltılar çalarken de mi bizim lobimiz olmuş. 17 takım + mhk + federasyon tarafından alenen dışlanıyor, düşman belleniyoruz. en son ne zaman kazandık bilmiyorum bile.

    analiz meselesine gelince, senin çakal hocan galatasaray'ı yenince kendisi televizyona çıkıp anlatıyordu zaten. nedense geçen sene göremedik 2018'deki maç sonrası.

    beşiktaşlısı fenerlisi bitti, şimdi de bu boşlar çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın