resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17895
    ndiaye donk pfdk cezalısı, fernando sarı kart cezalısı, belhanda sakat. pardon da bu adam kendi mi çıkıp oynayacak orta sahada? hiç celil melil demeyin hoca seviyesini yeterli gördüğünü çat diye 11’e koyuyor zaten (bkz: ozan kabak)
    elde avuçta kalan futbolcuları sahaya sürmek zorunda kalmıştır bundan doğal bir şey de yok.
    (bkz: 8 aralık 2018 galatasaray çaykur rizespor maçı)

    eleştirirken ya art niyet var ya da takımın durumundan bihaber insanlar.

    heykeline beton yetmeyecek imparator.

    yazarken de golümüz geldi 1-0.

    celil yüksel tayfası da geldiğine göre açıklayalım:

    bu takımla antrenmanları 7/24 kim yapıyor? hoca.
    sözkonusu 2000 jenerasyonu takıma nasıl kazandırılmış hiç araştırdınız mı? hayır.
    bu oyuncuları en iyi kim tanıyor aranızda? hoca.
    celil'i kendi anası babasından çok izlemişçesine sahaya koyalım diye gaza geliyor arkadaşlar ama daha yeni 2.lig takımına karşı izlemedik mi kendisini?
    çok mu ekstra bir oyun oynadı? fizik kapasitesi çok mu yüksek? ozan kabakla karşılaştırın işte sizce bu oyuncular aynı seviyedeler mi? yahu atalay falan deseniz yine bir nebze anlayacağım.
    bakın celil'i gömdüğüm sanılmasın veya burada selçuk falan da övmüyorum. ama koskoca fatih terim'i 2 maç sonu asmaya pusuda bekleyen doyumsuz sosyal medya taraftarı, gencecik bir çocuğu da ilk hatasında ptt ligine başarılar dileyerek yollamaya kalkar bu takımdan. keçiören maçından sonra çocuğun başlığını açın okuyun işte fikir sahibi olabilirsiniz. belli ki celil için doğru zaman olduğuna inanmıyor hoca. önde olduğumuz maçlarda son 10 dakika 20 dakika sahaya sürüp alıştıracaktır, heyecanını atmasını sağlayacaktır. bu çocukları kazanmak zor kaybetmekse çok kolay. hayat fm'deki gibi romantik değil bu işin psikolojik boyutu da var. selçuk hata yapsa da taraftar silmiş gitmiş oyuncuyu. bu saatten sonra ne onun morali bozulur ne de biz onu farklı bir noktaya koyarız. zaten sözkonusu maçta da kendisinden çok basit bir görev bekleniyor şimdilik o kadarını da oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın