resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17877
    sonuna kadar desteklemeliyiz.

    bu adamın daha önceki yaptıklarına ve başarılarına fln değinmeyeceğim. hepimiz biliyoruz. bu ülke topraklarına gelmiş en iyi teknik direktördür. daha iyisi gelir mi? allah bilir!

    kendisini ve hocalığını seviyorum. forma adaletini seviyorum. hakedene hakettiğini vermesini seviyorum. cesaretini, gerektiğinde bi dünyaya kafa tutmasını seviyorum. umarım uzun yıllar daha galatasaray’ın başında kalır. kendisi galatasaray’ın 1 numaralı efsanelerinden biridir.

    lakin eklemem gereken şeyler var. hoca bu sene çok formsuz. geçen sene devre arasında geldiğinde galatasaray iç saha oyununda ligi süpürüyordu ama deplasman karnesi gece ile gündüz gibi tam tersiydi. fatih terim geldiğinde rahatladık. fatih terim ayarı ile aynı oyunu dış sahada da oynayabiliriz o kadar oynayamasak da böyle kötü oynamayız dedik. tudor dönemi kadar kötü olmasa da deplasman oyunumuz aynı yerinde kaldı. hocanın kritik bir kaç dokunuşu dışında. maçlara 4-3-3 başlaması skoru bulduğunda donk’u defansa atıp 5-4-1 e dönmesi ve sonuç odaklı olup haklı bir şampiyonluk elde etti. ve sezon içi yaptığı basın toplantılarında hep sezon sonu transfer dönemini işaret etti. deplasman sorunu gelecek sene çözülür dedi.

    peki çözüldü mü? hiç sanmıyorum. tam aksine takım daha da geriye gitti. ana takımdan sadece gomis’in kaybı bir takımı bu kadar geriye mi götürür? bunu da hiç sanmıyorum. bu takımda kondisyon yok. bu takım sezon başı kampını hiç iyi geçirmemiş. ve asıl korkutucu olan nokta fatih terim fenerbahçe maçına kadar oynadığımız futbolu beğendiğini dile getirdi.

    hoca gerçekten formsuz. fenerbahçe maçı hocanın ve tüm taraftarın ayarlarını bozdu. kendi evinde 50.000 taraftarla oynayıp rezil bir fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçmişsin ve takım rehavete kapılıyor. fatih terim gibi bir adamın takımı... sonra maç 2-1 oldu. ekran başında maçı izlerken bu maçın 2-2 ye geleceği o kadar belliydi ki hocanı oyuna müdahale etmesi gerekirdi. hatta maç 2-0 olduğunda bir müdahe gerekiyordu. o maçı almış olsaydık şu anda liderdik ve ne yazık ki o maçın vermiş olduğu zararı hala doğrultamadık belki de bir maç şampiyonluğa mal olabilir. hoca gibi tecrübeli bir adamın bu hataları yapmaması gerekiyor. taraftar gaza gelebilir ama fatih terim gelmez, gelmemeli!

    hocanın federasyon ile kavgasında taraftar olarak her daim arkasındayız! ama hocadan bir taraftar olarak şunu bekliyorum. hocam cevabımızı sahada verelim. saha içine ve takıma odaklan. dış güçlerle hesabımızı elbet görürüz. bahane üretmeden adam gibi oynayalım. kaybedeceksek de öyle kaybedelim. konya maçını hakem yüzünden verdik ama hocam o maçta doğru düzgün bir pozisyonumuz bile yoktu. biz galatasarayız gerekirse hakemi de yenebilmeliyiz, yenmeliyiz.

    seni seviyoruz ve her zaman arkandayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın