• 2
    son derece mühim bir konu. @aslan yurekli richard üstada ve plase dergisine teşekkür. özellikle konuya vakıf olmayan renktaşlar için güzel bir toparlama olmuş (tabii tüm takım taraftarları için de). naçizane iki istirhamım var.

    1)) 7103 sayılı kanunun da beraberinde değerlendirilmesi gerek zira 2018 3.çeyreğindeki teşvik iadeleriyle amatör branş takımlarını kurabildik.

    2) evet futbolcu stopajları düşük ama vergi kaçırma söz konusu değil yekünde 4 kulüp bist üyesi ve spk'ya tabii iken kap açıklamaları olmaksızın artık tff sözleşmeler konusunda daha şeffar; lakin, gözlerden kaçan türkiyedeki vergi teftiş mensuplarının yabancı oldukları sektörlerdeki vergi kaçırma durumlarına vakıf olamamaları. türkiyedeki futbolcuların ekseriyeti sırf büyük takımlarda oldukları için kazanç elde etmekteler dünya kadar kalemden. sosyal medyadan tutun da geleneksel medyada reklam üzerinden elde ettikleri kazançlar vergi matrahlarında yok ki bilirsiniz tüm dünyada ünlü futbolcuların vergi kaçırma davaları daha çok sponsorluk anlaşmalarının kısmi olarak gizlenmesinden kaynaklı.

    onun dışında dört başı mamur bir entry olmuş elinize sağlık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın