resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17856
    yine haksız yere eleştirilen efsane. çıkartılacak en iyi kadroyla maça çıktık. şunun şurasında 3 hafta kaldı devre arasına. en büyük rakibimizle aynı puandayız. ikinci yarı evimize gelecekler. ikili averaj için de sadece o da penaltıdan 1 gol yedik. seleznov ve adı saklanan yabancı as bir forvet alınacak. maicon ve feghouli devre arası gidiyor. yabancı santrhaf ve santrafor için kaynak belli yani. bugünden sonra derdiyok eren de cüzi bir bonservisle gider. muğdat da takasa verilir.

    fatih hoca ile tanıştınız mı? öyle foto çektirmek değil bir ayak üstü iki dakika konuşsanız buradaki en azılı karşıtları bile hürmet eder. bu dünyadan göçtükten sonra ne büyük efsaneymiş deyip heykeline bakacağınız adam kanlı canlı orada ya floryada ya da seyrantepede...

    bence içinizdeki vesveseye lanet edip gidip bir tanışın çayını için inanın öyle bir adam... bir şey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanırsınız... galatasarayı çok sevmesiniz burada işiniz ne? bu varsayım ve önkabulle diyorum ki ben de size yarın ne olacağı belli olmaz o yüzden imkan varken bu fırsatı değerlendir. ismailenver demedi demeyin sonrasında üzülürsünüz zira varlığıyla imtihan edilmeye devam edeceğinin garantisi olmadığı gibi yokluğuyla imtihan edildiğimiz dönemleri de unutmamış olmanız gerek. bence bir hemhal olun da hayır duanızı alayım :)

    enseyi de karartmayın 97-98, 98-99, 99-00 ve 12-13 sezonları hariç son yarım asırda ne zaman rahat şampiyon olduk ki??? onlarda da hagi ve drogba vardı :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın