2018-19 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 430
    bu kadroyla anca bu oynanırdı. biz de kötüydük, rakip de kötüydü. maçı onlar aldı, yapacak bir şey yok; sağlık olsun. maçın hakkı bu değildi.

    artık bu süreç murphy kanunları tarzı geçecek; artık alıştım ben. eğer herhangi bir önemli pozisyonda aleyhimize karar çalınabilecekse çalınıyor. buna göre oynamak şart.

    penaltı doğru karar, penaltı öncesi tehlikeli hareket kararı tartışmalı.
    domagoj vida'nın eli penaltı değil. daha önce de bu kadar yakın mesafeden çarpmalara penaltı çalınmadı.
    asıl mesele henry oynekuru'nun pozisyonu. öyle bir pozisyon ki her iki şekilde de yorumlanabilir. önce el mi var, düşürme mi var. düştüğü için mi ele çarpma var vs. yine kritik pozisyon.

    sarı kartlarda da bize cömertçe çıkan kartlar rakibe biraz zorlamayla çıktı.

    hayırlısı diyelim. bu kadar cezalı, sakat, ffp falan anca bu oldu. genel olarak bu seneden umudum yok benim açıkçası. o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum. bu yıl yapacağımız en iyi şey birkaç genci daha kazanmak olur. yoksa forvet yokken hakikaten hiçbir sistem işlemiyor, ne yaparsan yap. 3-5-2'ymiş, 4-4-2'ymiş oyuş buymuş hikaye. ileride top tutup takımı komple öne çekip atak sürekliliği sağlayacak bir oyuncu yok. pas yeteneğimiz de iyi değil, o şekilde de topu ileride tutamıyoruz. anlık parlamalarla maçlar çıkarıyoruz bu yüzden.

    devre arasına kadar 3 maç var. ikisi iç saha, bu maçlardan 6 puan çıkarmak en büyük artımız olur bu dönem için. deplasmandaki maçtan umudum yok. o da aslındaistanbul'da * ama kadromuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın