• 928
    kendilerinin şampiyon yapılmak istendiği düşüncesini tamamen reddetmediğim gibi kabul de etmiyorum.

    2018-19 sezonunda bütün maçlarını izlemedim. birkaç maçlarını ancak izledim ve en düzgün topu adamlar oynuyor. şu an* lider olmaları gayet hakları ve normal bir durum. hatta fenerbahçe deplasmanında tertemiz golleri var bozuldu gerekçesiyle verilmedi. rize deplasmanında aleyhlerine penaltı verilmedi denildi, baktım, tekrar tekrar izledim ve şahsi düşüncem penaltı ile alakası yok. hamle topa, topa vuramıyor ancak rizeli oyuncu da penaltı almak için kendini bırakıyor. göztepe deplasmanında aldıkları penaltı da verilebilir bir penaltı. rakip oyuncu adamın topuğuna basıyor.

    var ile ilgili sezon başından beri yanlış kullanımdan dolayı her takım sorunlar yaşıyor. var yüzünden başakşehir 2 puan kaybetmiş. biz en az 4 puan kaybettik. tff ve kurullarının galatasaray'a karşı cephe aldığı apaçık ortada. bunu kimse inkar edemez. bizim şampiyon olmamızı da istemiyorlar. bu durumda ligin dibindeki fenerbahçe'yi şampiyon yapmaları imkansıza yakın. beşiktaş da kötü gidiyordu ama el attılar. başakşehir ise galatasaray'a karşı en rahat destek verecekleri takım. ben yine de birinci tercihlerinin beşiktaş olduğunu, beşiktaş olmazsa başakşehir için uğraşacaklarını düşünüyorum. belki sürpriz yapıp farklı bir takım da aradan sıyrılabilir. şu an tek istedikleri galatasaray'ın düşmesi, başka takımların öne geçmesi. kendimize başakşehir'i düşman seçip hedeften şaşmamak lazım. birinci düşmanımız beşiktaş ve artık başkanları demirören olmalı.

    gel gelelim, şikeci takım denilen sivasspor 2 hafta önce beşiktaş'ı vodafone stadyumunda nasıl yendiyse, bugün de* başakşehir takımını fatih terim stadyumunda yendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın