resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1840
    yapması gereken tek bir şey var, demirören’in football leaks skandallarını belgeleriyle birlikte tüm türkiye’ye anlatmak.

    bugün olağanüstü toplantı yaptıktan sonra çarşamba günü basın toplantısı yapacağını ve önemli açıklamalar yapacağını söyle başkan. bırak takım salı gününe kadar şampiyonlar ligi maçına odaklansın, o güne kadar da hazırlığını yap. pazar günü oynanacak beşiktaş derbisine kadar zaten futbol gündemde kalacak, yıldırım demirören hakkında yapacağın açıklamalar, beşiktaş camiasının da dikkatini de toplar. bu işin içinde beşiktaş’ın soyulması var, menajerlerin kurduğu yolsuzluk ağı var, ali koç var, milli takım var, hakemler var. tüm bunları cesaretle açıklarsan, yanına beşiktaşlıları da bu düzenden bıkan diğer futbol severleri de alıp galatasaray ile uğraşan herkesi yıkarsın. aksi halde şu andaki sorunlar, kulüpler arası kavga ile, federasyona göstermelik tehditler ya da içi boş açıklamalar ile çözülmez.

    bu kirli düzenin oyuncuları medyayı kontrol ediyor, tetikçi gazetecileri ve paralı köpekleri ile diledikleri gibi algı operasyonu yapıyor olabilir. ancak senin elinde bu savaşta kullanman gereken çok daha büyük bir güç var, o da galatasaray başkanlığı makamı. galatasaray başkanının söyledikleri, özellikle böyle bir dönemde, tüm türkiye tarafından duyulur. yanında 30 milyon taraftar var. bir kez ok yaydan çıktıktan sonra açıklamalarına yandaş medya tarafından sansür getirilirse de bu olay gündeme geldikten sonra bizi çok daha haklı duruma getirir. derbi sonrasında çık, maçın sıcaklığıyla tekrar gündeme getir, o güne kadar duymayan kalmışsa bile öğrenir.

    ondan sonra federasyon belki sana hak mahrumiyeti cezası verir, zaten veriyordu, bundan sonra da verecek. belki federasyonun hakemleri sahada galatasaray’a haksızlık yapar, zaten yapıyor, bundan sonra da yapacak. puan tablosunda liderlikten uzaklaştığımız ve taraftarın haksızlıklar karşısında maçları izlemeyi bıraktığı ve hatta ligden çekilmeyi konuştuğu bir ortamda bu sezon şampiyon olmasak da olur, altyapıdan gelen gençleri oynatırız, galatasaray ruhu ile yetişmiş olurlar.

    artık bunların yapabilecekleri başka hamleleri kalmadı. yönetimimiz zaten şeffaf ve dürüst, fatih terim’in 30 yıl önceki vukuatları da çoktan eskidi. galatasaray’ın üzerine daha fazla gelmeleri, suyu tehlikeli bir biçimde bulandırmak ve tepedeki insanları seçimler öncesinde rahatsız etmek olacağının da farkındalar. en uç örnek olarak galatasaray’a kayyum atayacak olsalar, bunu bugün galatasaray’ın kötü yönetildiğini ya da borçlarını bahane gösterebilirler belki ama onların yolsuzluklarını ortaya çıkardıktan sonra galatasaray’a dokunmaya cesaret bile edemezler çünkü o gün yalnızca galatasaray değil bu ülkede zorbalıkla mücadele ettiğini bilen milyonlarca insan galatasaray’ın arkasında durur. 80 milyonun tamamı, sen her maç sonrasında konuştuğunda, galatasaray başkanının ''hakem hataları, taç, korner, rakibe temas'' tartışmaları yaptığını değil ''yolsuzluk, vergi kaçakçılığı, şike, kara para aklama, menajer mafyası''nı karşına aldığı için bir haklılık mücadelesi verdiğini ve bu yolda güç sahipleri tarafından mağdur edildiğini görsün. namussuzların tekerine çomak soktuğumuz ve onlarla mücadele ettiğimiz için başımıza bunların geldiğini bilsin.

    menajerlere savaş açtığın için forvet transferi yapamadık. fatih terim, federasyona savaş açtığı için sahada hakkımız çalındı. savaş baltaları zaten çoktan çıkarıldı. şimdi elinde büyük bir koz var ve bunu kullanmak zorundasın. dursun’u devirdiğin gibi bu kahpe düzeni de yıkabilirsin. yak o namert köprüsünü başkan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın