• 117
    ilk yarı itibariyle oyun planı işliyor gibi duruyor.

    üçlü savunmanın avantajlarını kullanırken, yine üçlü savunmanın zafiyetinden pozisyon verdik. bek ile açılan stoper arasına ara topu bilindik bir durumdur. diğer bir pozisyon ise tamamen bireysel hata.

    bu arada, niçin ömer bayram'ın kanadından hücum ediyoruz diye sorulmuş. cevap bence basit. oyunu genellikle sağ bek sağ stoper tarafından kuruyoruz. haliyle sağ taraf dolarken, diğer tarafa çok ani dönüyoruz ki ömer bayram da genellikle boş durum iyi bir pozisyonda oluyor. sol taraftan oyun kurduğumuzda ise oyun yavaş döndüğünden tıkanıyor. ve oyunu yine sol taraftan kurmak zorunda kalıyoruz.

    maçın ilk bölümlerinde konyaspor sağ tarafı iyi savunamadığından güzel pozisyonlar bulmuştuk. fernando'nun ekstra adam olarak orta sahadan girmesiyle. gerçi maçın başında konyaspor'un üçlüye alışamadığı çok belliydi. bu yüzden fernando orta sahada bayağı bir alan buldu.

    bence oyunun anahtarı mariano ve feghouli'de. özellikle mariano. eğer iyi oynarlarsa kazanırız. yok eğer böyle devam ederse, duran top veya absürt bir gol olmazsa, maç beraberliğe kitlenir gibi. en azından ilk yarı itibariyle öyle görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın