resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17752
    terim böyle birisi. onun oldugu yerde her zaman mevzu olur ve bitmez. adina acilan stad, milli görev ve ona yapilan yalakliklarin hepsi terim’i kendi taraflarina cekmek icindi. cunku kendisi figur olarak cok guclu birisidir ve an itibariyle turk futbol tarihinin gelmis gecmis en buyuk ismidir.

    bunlara ragmen ”ben kayrilanlarin tarafinda olmadim” diyerek ve ahmet cakar tetikcisinin siyasi cagrisina cevap vermeyerek rengini belli etmistir. adam sevmiyor sizi yapacak bir sey yok. sevilmediginizi ve terim’in sizin tarafinizda olmadigini bildiginiz icin savas actiniz. ama terim sizin sindiremeyeceginiz kadar buyuk bir lokma.

    ona karsi savas galatasaray camiasina savas demektir ve bu savasin tek galibi vardir o da galatasaray’dir. tipki 2011 - 2012 sezonunda götunuzden uydurdugunuz play off’un son fenerbahçe maçından önce ”fenerbahce’nizi” sampiyon yapmak icin terim’e hak mahrumiyeti cezasi verip, pasa pasa kaldirdiginiz gibi bu cezalar sonunda da terim yine sampiyon olacaktir. adam size tokat vurmaktan yoruldu ama siz tokata doymadiniz. ilk ve tek play-off sacmaliginda bile ipi terim’li galatasaray gögusledi. tff olarak, fener’in en buyuk rakibini sahasinda yenip, sampiyonlugunu ilan edecegi bir tezgah kurdunuz ve ”bakin sike yapmadik, cimbom’u yenip sampiyon olduk” dedirtmek istediniz. götunuzde patladi. yine yeniden, butun sezonu tribunden yönettirseniz de yine biz sampiyon olacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın