resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17713
    (bkz: 22. şampiyonluk/#2542655)

    ahımız var hocam tayfasının bayraktarıydım, her yazdığım duruyor burada, yıllar içindeki duygusal ve mantıksal geçişlerim net şekilde görülebilir.

    yani hoca demirören'in evine yemeklere gidip çıkışta gülücükler dağıtırken canı yanan da bizdik, aynı demirören'e karşı savaşır, yaralanır, ceza alırken de içi yanan biziz.

    hocanın artık galatasaray'dan başka yuvası olmadığını, milli takımın, milli dava muhabbetlerinin hikaye olduğunu anladığını düşünüyorum. yoksa kendisiyle ilgili yazdığım bir entryde şöyle demiştim;

    --- alıntı ---
    güce ihtiyacı olduğunda milli takıma, sevgiye ihtiyacı olduğunda galatasaray'a giden adam

    --- alıntı ---

    biz hatalarına rağmen onu bağrımıza bastık. o da emeğini verdi, yeniden şampiyon yaptı bizi. taraftara verdiği hava, sinerji, her şey bambaşka bu adamda. galatasaray-fatih terim uyumunun dünyada örneği yoktur.

    büyük hoca. eli kolu bağlı transfer yapamaz, forvetsiz takılırken bile kendisinden daha iyi durumdaki rakiplerinden önde, yarışın hala içinde. en güçlü şampiyonluk adayı.

    bugün ise kendisi üzerinden galatasaray'a savaş açılmış durumda. amaç net şekilde bu birlikteliği bitirmek.

    mesaj ise şu "fatih terim varken size karşı böyle olacağız".

    tff'yi ve kurullarını kişisel hırsları için kullanan bir başkan ve fenerli, beşiktaşlı kurullar, üyeler.

    10 maç ceza alması için normal şartlarda fırat aydınus'a fiziksek bir saldırısı olması lazım. yani toplamda 10 maç ceza vermek açık açık düşmanlığı ilan etmektir. üstelik hakemine "o.ç." diyeneleri bir maçla geçiştirdiğin zamanlar daha yakınken.

    yalnız şunu unutmasın kimse biz eylül 2013'ü yaşadık ve canımız çok yandı. o zaman daha farklı bir refleks gösterebilseydik belki o kopmalar olmayacaktı.

    bu kez hoca da biz de neyin ne olduğunu biliyoruz. bjk'si, fb'si, ts'si aşağı doğru giderken bizi de aşağı çekmelerine, başakcity projesini bu boşlukta hayata geçirmelerine izin vermeyeceğiz.

    gün kendisi önderliğinde ve kendisinin yanında tek vücut olma günüdür. sahada başarısız sonuçlar alsak bile bu böyle olmalıdır.

    #kenetlenbaşkagalatasarayyok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın