resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17717
    sonuna kadar yaninda olunmasi gereken teknik direktor. 2018-2019 sezonu icin konusuyorum tabii ki. kendisi benim babamin oglu degil. savunmak zorunda değilim yani. bunu bi kenara yazalim. neden savunuyorum su anda belirteyim, kendisine verilen cezalar hukuki degildir. esitlik ilkesine gore verilmemistir. asiriya kacilmistir. nefretle verilen cezalardir. dava acilsa, hem cezalar iptal edilir. hem de saglam tazminat alir. ama! evet koskocaman bir ama.

    burasi hukuki olmaktan çıktı beyler. burasi ali babanin çiftliğinden bile beter oldu. ali babanin ciftligindeki kuzulari getir, daha iyi yonetir bu federasyonu. o yuzden bu kadar hukukcu ayaklanmis durumda.

    bakin bu bir kiyamdir.* bu bir baskaldiridir. ama nasil bir baskaldiri. federasyonun bug'ini buldu beyler. ne olacak? ver cezayi, ver cezayi, nereye kadar? hadi kapatti sezonu. ulan futbolcu degil ki bu. florya'da oyunculari gazlayip gazlayip sahaya gondermesini engelleyemezsiniz. dunyanin en iyi taktiğini bulup futbolcularin onune koyup geleninize geceninize koymasini da engelleyemezsiniz. emin olun birseyler degisecek. ama simdi ama yarin. ama bu baskaldiri bu duzene karsidir. ve duzulen hep ayniyken duzenin de hep ayni kalmasi beklenemez. tum taraftarlar gaza geldi, tum takim gaza geldi. tum yonetim gaza geldi. olay artik fatih terim-yonetim, fatih terim-divan kurulu, fatih terim-genel kurul olayini coktan gecti. artik liseli-lisesiz kavrami da bitti gitti.

    bu enayiler bilmiyorlar ki, galatasaray'in en buyuk prangasi kendisidir. biraksalardi biz kendi kendimizi yiyip bitiriyorduk. ama şimdi oyle mi? yoook! her hafta birinizi son hafta hepinizi! hadi bu da slogan olsun pankart olsun. ortalik durulunc biz nasilsa kendi icimizde kavgaya tutusuruz yine. ama once su hama böceklerinden kurtulalim. ne dersiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın