resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17715
    hocamız, kebapçı ile yaşadığı kavga sonrasında gider ve federasyona 'istifa edebilirim' der. önce hayır arkandayız denir ve 1 hafta sonra apar topar görevine son verilir. bunun üzerine de hoca, hukuken hakkı olan para için dava açar, federasyonun hukuk dışı şekilde, kabadayı vari şekilde, parasını ödemeyeceğiz demesine rağmen, hoca tazminatını alır.

    hepimizin bildiği bu olaylardan sonra, hoca ait olduğu yere, yuvasına, galatasarayımıza gelir ve inanılmaz bir olgunlukla, sessizce işini yapar*. galatasaray çok zorlanmasına rağmen haklı bir şampiyonluk alır. bu süreçte de oynanan maçlar, lehimize verilmeyen kararlar, aleyhimize verilen kararlar hepimizin malumu.

    2018 2019 sezonunda ise, kararlar aynen devam eder, galatasarayımız bilinçli bir şekilde katledilmekte ve hakkı yenmektedir. hoca bu sefer dayanamaz ve bir maç sonunda hakeme itiraz eder*. sonuç; 10 maç ceza alır.

    istediğimiz kadar burada gerçekleri yazalım, varolan ne yazık ki değişmeyecektir; nitekim federasyondaki vatandaş hükümet destekli bir insan olduğu için, kendisi bırakana kadar görevine devam edecektir. bizler de bu federasyonun yönettiği bir ligde, uefa kıskacında iken tekrar avrupada başarılı olmak isteğindeyiz.

    bu gerçekleri herkes yazıyor farkındayım, yeni bir şey yazmadım. çünkü yazılabilecek pek bir şey kalmadı. demek istediğim şey ise, bu günlerde taraftar olarak, oynanan oyunların farkında olmalıyız ve ne olursa olsun, iyi niyetle çalışan hocamız ve yine elinden geleni yapan yönetimimizin arkasında durmalıyız. bu sene şampiyon olamasak bile, bu dediklerimi yapmamız bu oyunlardan en az zararla çıkmak için zaruridir. miletçe yapı olarak çabuk galeyana gelen bir yapıya sahibiz ve bütün medya 'karşı taraf'ın elinde.

    hocamızın da dediği gibi zaman birlik olma zamanıdır, çünkü başka galatasaray yok.

    #kenetlenbaşkagalatasarayyok
App Store'dan indirin Google Play'den alın