• 893
    son zamanlardaki tavırlarından hoşnut değilim ama esip gürleselerdi de hiçbir şey değişmezdi. adamlar "galatasaray'dan birileri bizi eleştirse de ceza yağdırsak" diye pusuda bekliyor, bu durumda yapılacak şey televizyona konuşmak değil perde arkasından kelle almaktır ama demirören'i indirmeye galatasaray'ın gücü yetmiyor maalesef. çünkü demirören'i o koltuğa atayan şahsın kim olduğunu herkes biliyor. o şahıs "gidebilirsin" demediği sürece demirören efendi o koltukta oturmaya devam edecek.

    adamlar 2016-17'de beşiktaş'ı göz göre göre şampiyon yaptılar, normalde güle oynaya şampiyon olacak başakşehir'i ikinciliğe ittiler. ertesi sene beşiktaş'ı fener maçlarında dilim dilim doğrayıp yarış dışı bıraktılar, fener'i inanılmaz kıyaklarla ikinci bitirttiler. şimdi bizi doğrayıp başakşehir'i şampiyon yapmaya çalışıyorlar. ortada bir "parayla değil sırayla" durumu var. sen ne tepki verirsen ver ana planı bozamıyorsun, belki az bir şey esnetebilirsin en fazla.

    mustafa cengiz ya demirören'e (ve onu getiren şahsa) kaybedeceğini bile bile savaş açacak ya da "bize haksızlık yapılıyor, adil olalım lütfen" deyip kısık sesle konuşacaktı. ikinciyi seçti. bence kısık sesle konuşmasına rağmen daha düzgün cümleler kurabilir, bütün türkiye'nin aklında nakşolacak bir slogan bulabilirdi. ünal aysal'ın "bu ateş üfleyerek sönmez" sloganı gibi bir slogan bulsa çok daha itibarlı bir tepki vermiş olurdu mesela.
App Store'dan indirin Google Play'den alın