resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17650
    bel altı vurulmadan sonuna kadar eleştirilmesi gereken efsane hocamız. saygı sınırları zorlanmasın, rakiplerin ağzından hakkında konuşulmasın yeter. fatih terim konusunda taraftarın duygusal ve hassas olduğu göz önünde bulunularak yorum yapılmalı biraz da. hoca hakkında sert ifadeler kullanılması insanları yaralıyor. biraz da böyle bakarak konuşmak, yazmak lazım.

    bizden ayrılıp yıldırım demirören ile kader ortaklığı yaptığını açıkladığı basın toplantısını canlı izlemiş ve sinirden kudurmuştum. bir daha takımın başında görmek istemiyordum. ancak yuvaya dönünce evine geri dönen baba edasıyla boynuna atlayasım geldi. işte bu derece duygusal baktığımız bir adam için parator, dayak yedi gibi ifadeler gerçekten çok yaralayıcı. kimisi buna öfke ile kimisi de benim gibi sakin bir rica ile tepki veriyor.

    galatasaray'ın kötü olması hepimizi üzer, sinirlendirir. kötü sonuçların sorumluları yönetim, oyuncu, hoca ve hatta taraftar da olabilir. suçlu ya da suçlular hangisi olursa olsun her birine tepki saygı sınırları içinde olmalıdır. özellikle de efsane seviyesinde ve içimizden biri için yazarken uslubumuza daha da dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum. kimseye derdim ders vermek ya da nasiyat etmek değil. sadece ricam; sizin için olmasa bile başkaları için değerli olanlara daha saygılı yaklaşılması. hepsi bu.

    ekleme: bugün sinüzit ameliyatı olmuş hocamız. geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın