resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17628
    hocam, kaostan beslenir. hocamı yaşananlar her zaman daha fazla hırslandırır. https://twitter.com/.../1033124231318589440 bu videoda da söylediği gibi hocam budur.

    10 kasım 2018 kayserispor galatasaray maçına en az leeds maçı, arsenal maçı kadar hırslı ve iyi hazırlanmış. iki sezondur olmayan deplasman oyunumuzu oynadık sonunda. belki schalke'den etkilendi, belki mecburiyetten böyle düşündü ama sonunda sürekli söylediğimiz gibi aradı aradı çözümü buldu.

    fark ettiyseniz 60'dan sonra pres yapamayan takımımız, pres yapmaları gerekmiyorken bile isteyerek pres yaptılar. çünkü, maç boyu gereksiz efor veya ekstra çaba sergilemedi, bekledi, ne oynaması gerekiyorsa öyle oynadı. bu oyun ile iç sahada fatih terim takımı, deplasmanda aykut kocaman takımı (2017-2018 sezonunun deplasmanda en başarılı takımı) gibi olabiliriz.

    bu sezon ilk defa sistemli bir oyun oynadık ki, inşallah bu oyunu daha da geliştirebiliriz. lucescu, 2003 yılında kendisini geçerken sezon başı çok gol yiyorlardı ve zago ile ronaldo çok ağır diye 3-5-2'ye dönmüştü. bizde de maicon ilk defa bu kadar dengeli oynadı. iç sahada bu oyun daha baskılı, dış sahada ise bu maç gibi dengeli olabilir. ancak, bu oyunu daha önce tudor da denedi ve en çok büyük maçlarda ve özellikle geriye düştüğünde pozisyon bulmakta yaşadı.

    ancak, hocamız igor tudor değil fatih terim ve inşallah bu oyun ile oyuncuları daha da yükseltir ve bir şampiyonluk daha getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın