• 105
    yine sürpriz olmayan bir kadro. sinan gümüş ve selçuk inan ilk 11'de! özellikle sinan'dan daha iyi oynayacak, gelecekte bu çocuk iyi futbolcu olur diyeceğimiz bir genç arkadaşımız bile yok mu yani? o zaman altyapıyı kapatalım gitsin arkadaş. sinan'dan şu anda bu sözlükten bir arkadaşı yollasak bile iyi oynar.

    selçuk için ise yorumum yok. adam 33,5 yaşında, fiziksel yapısını da biliyoruz; 90 dakikayı kaldırması imkansız. her ne kadar son dönemlerde oynadığı zaman çok kötü bulmasam da yanlış tercih gibi duruyor (normal şartlarda) ancak orta alanda alternatif dahi olmadığı için bir negatif yorumum yok. bu bölgedeki genç arkadaşların ne seviyede olduğunu bilmiyorum. sinan'dan illa ki iyi adam bulunur ama selçuk'tan iyisi bulunmayabilir. yine de 90 dakika selçuk'a ve takıma eziyet etmemek gerek. ikinci yarıda yerini birine bırakması daha iyi olur.

    defans kurgusu asıl merak ettiğim şey olacak. 3'lü defansla oynayacağız sanırım. aksi durum için yani birini ön liberoya attığımız durum için konuşursak; orta saha için tüm stoperlerimiz yeterli değil bana göre. oynatılırlarsa yanlış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın