• 884
    daha önce demiştim tekrar edeyim.
    uçan kaçan bir yönetim değildir ancak mevcut adayların en iyisi kendileridir.
    şu aşamada istifa etsinler demek "bence" iki adım ötesini düşünmemektir. bugün gittiler yerlerine kim gelecek sorusunun yanıtını vermeden konuşmanın bir anlamı yok. (ha yanıtınız geçtiğimiz seçimde ki üç adaydan biriyse tartışmaya gerek yok gözüm kapalı yine mustafa cengiz'i desteklerim)

    bırakın şu yüzeysel işleri artık. kimse mükemmel değil ama elde ki en iyi seçenek bu (varın siz düşünün genel kurulun potansiyelini)

    algılarla yönetilen, sosyal medya ile fikirleri bir o yana bir bu yana savrulan insanları bir kenara bırakıyorum, bunların haricinde ki arkadaşlara önerim.

    1- altı ayda bir teknik direktör, yönetim değiştirmekle iki adım öteye gidemeyiz.
    2 - yönetimi eleştirin, eleştiriyi "bir forvet alamadılar amuğa goduklarım" seviyesiyesinden yukarıda yapın ki işe yarasın.
    3 - şu sıralar mustafa cengiz'i devirmek isteyen kesim o nefret ettiğiniz lisecilerin tillahlarıdır. bugün bu yönetimi onların dümen suyuna girip devirdiğiniz an 3 dönem boyunca size "fan" gözüyle bakan, kulübün sahibi "lisedir" diyen zihniyet tarafındna yönetilmeye hazır olun.
    4 - bu yönetimi doğru eleştiri ile tabiri caizse yonta yonta düzeltebiliriz, bu yönetimi doğru aday çıkana kadar bir geçiş süreci olarak görebiliriz veya gönderir taraftarın konumunu "fan" olarak sabitleştiririz. neyin kavgasının verildiğini ayırt edin derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın