*

resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17620
    eleştirilecek yanı da övülecek yanı da bol olan teknik direktörümüz.

    öncelikle kendisini çok severim, tanışmak en büyük hayallerimden biriydi eskiden, yine çok isterim ama öyle hayalim falan değil.

    yok kanattan gitmişiz yok üçlü oynamışız yok çift forvet tek forvet falan benim öyle aşırı anladığım bi şey değil. gerçi ortalama bi taraftarın çok daha üzerinde anladığımı düşünüyorum ama burada kaideyi taciz eden istisnaabimiz kadar derinlemesine analiz yapabilecek seviyede değilim.

    ama bugün hocayı övesim yok. bence şu an için övülecek bir yanı da yok. hakem hatasının ortalamanın çok daha az etkisi olan bir müsabaka oynadık fenerbahçe ile. * hoca da çıktı maçtan sonra şimdiye kadar sustum artık susmucam falan filan esmeler gürlemeler. yahu kime şov yapıyorsun? sen kimsin? tamam bizim imparatorumuzsun. kulübün efsanesisin. kimse kusura bakmasın adamı böyle 7 maçı verirler sustururlar. forvetsiz oynarken, ki zaten takıma kulübedeyken bile top oynatamazken şimdi 7 maç kulübede hocasız oynayacağız. e kime yaradı senin atarın? ne işimize geldi? noldu yani? ben adamım racon keserim egosundan başka ne oldu? aynı şeyi yanlış hatırlamıyor isem 2012-2013 sezonunda mersin idman yurdu maçında da yapıp 9 maç ceza almıştı, belki sonra biraz indirilmiştir onu hatırlamıyorum. kaç yıllık tecrübe aynı hatayı bilmem kaçıncı kez yapmamalı.

    o da insan, doluyor sinirleniyor falan diye gelmesin kimse, 20 küsür milyon tl alan adam profesyonel olacak, anlık sinirle gerilimle değil takımı düşünerek hareket edecek.

    o sürekli eleştirdiğimiz burak, arda vb adamgillerin başında geliyor ne yazık ki hoca. çok sevsem de durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın