• 867
    tez zamanda öğle namazına mütakip defnedilmesi gerekmektedir.

    şuraya türk futbolu hakkında neden kötü düşündüğümü yazsam ne saat yeter ne de sayfa. sarısı kırmızısı, yeşili beyazı, siyahı beyazı hangi sevdadandır umurumda değil, kimseyi ayrıştırmıyor bilakis herkes adına konuşuyorum.

    milyonlarca kişi, sevgileri ya da hobileri* uğruna paralarını saçıyorlar bu sevdaya. sevdiği takımın yanında olmak için binlerce kilometre tepiyor, belkide yollarda ölüyorlar. birçok evin huzuru, akşam izlenecek maçlar için bozuluyor. birçok evladımız üniversitelerini, sırf bu sevda için uzatıyor belki hiç bitiremiyor. sayısız genç delikanlı, sevgilisini görmek yerine maçı izlemeyi ya da maça gitmeyi tercih ediyor. bu gibi örneklerin sonu yok, görüyorsunuz.

    ulan millet bu kadar taparcasına severken sizin ne hakkınız var bu sevgileri körüklemeye? sorsak işinizi yapıyorsunuzdur. ama yapmıyorsunuz kardeşim. fatih terim, kimseye küfür etmeden adam gibi konuştu diye mi 7 maç ceza aldı? ulan hasan şaş yumruk atıp 8 maç ceza alırken konuşan adama 7 maç ceza vermek hangi akıla hizmet eder? keşke konuşmasının sonuna ana avrat sövseydi de biz de aldığı cezaya ''en azından bizim yerimize de sövdü'' diyerek rahatlardık.

    ne verdiğiniz cezaların terazide yeri var ne de mantıkta yatan bir tarafı...

    işimiz gücümüz yabancı sınırı değişsin mi, yeni stadyumları hangi illere yapalım, passolig devam etsin. bu değil kardeşim bizim sorunlarımız, bu değil!!! yabancı sınırı değişse, yeni stadyumlar yapılsa, passolig kullanıp seyirciyi ifşa etsek...

    türk futbolu bitmiştir, beyin ölümü gerçekleşeli çok olmuştu artık cesedin kokusundan duramıyoruz.

    yazık, üzülüyorum ben ve benim gibi milyonlarca sevdalıya. şu ülkede zevkle izlediğimiz 1 şey vardı onu da bitirdiniz.

    sahi, siz izlediklerinizden zevk alıyor musunuz?

    (bkz: 8 kasım 2018 pfdk kararları)

    (bkz: alpaslan baki ertekin)

    (bkz: pfdk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın