resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17597
    7 kasım galatasaray- fenerbahçe derbisinden sonraki hareketleri ve demeçleri normal şartlar altında sezonun ikinci yarısında motivasyon için yapar. bu terim’in oynadığı son koz olur hatta bu kozu oynayabildiği kadar oynar. bu şekilde aslında isyanın fitilini ateşler ve karşısında bir düşman yaratır. aynı zamanda aldığı cezalarla hakemleri ve tff’yi etki altına alarak ortalığı bulandırır ve rakiplerin görüşünü bulanıklaştırır. sisli ve puslu havaları sever. kendisi kriz yönetim dehasıdır. bunun içindir ki kendi krizini kendi yaratır ve kahramanlık hikayesini yazar.
    diğer taraftan gelelim bu sezona. fatih hoca kozlarını çok erken oynadı. yaşanan sakatlıklar ve takım içi maddi, manevi problemler imparatoru buna zorladı. takım şampiyonluktan kopmak üzere, bu hamlesiyle ilk yarıya kadar takımı yarışta tutmak ve zaman kazanmak istiyor. kimse düşünmesin ki fatih hoca başarısızlığa bahane arıyor. hayır. fatih hoca en ağır savaş mermilerini erken kullanmak zorunda kaldı. ‘kenetlen başka galatasaray yok’ mottosuyla rehavet içinde olan taraftar ile ruhsuz futbolculara can vermeye çalışıyor. fatih hoca erken girdiği bu savaşta çok yorulacak. taraftarın arkasında olması da yeterli değil. yönetimde kendisine yardım edecek malesef kimse yok. tüm yükü kendi sırtladı ve herkese meydan okuyor.
    kendi görüşüm fatih hoca bu savaştan çok yaralar alsa da güçlenerek çıkacaktır. yolun açık olsun imparator. seviyoruz seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın