resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17577
    tüm suç kendisinde olmayan hoca.

    elbetteki bir kötü gidiş var ve sorumlu aranıyor. sorumluları baştan aşağı sayarsak işin ucu ünal aysal'a kadar gider. hala takımda onun başımıza açtığı ekonomik problemler var.

    sonraki suçluları da tek tek saymayayım. herkes az çok biliyor. gelelim günümüze.

    terim suçlu mudur, evet. bazı isimlere gereğinden fazla şans verip bazılarını direkt sildiği için, takım yardımcılarını iyi seçmeyip kondisyon bakımından bizi zayıf bıraktığı için, hala sinirlerine hakim olamayıp takımı sahada uzun süre yalnız bırakacağı için vs.

    gelelim terim'i eleştiren arkadaşlara. bu kadroyla az buçuk başarı sağlayabilecek 3 5 hocadan biridir. kadroda forvet yok, forvet. yedekler sınırlı, ilk 11 oyuncularının ise genelde hep bir eksiği var. takımın başkanı pasif ve tecrübesiz.

    bunlardan daha da kötüsü 3 4 yıllık bir sattığın kadar al kuralımız var. bu takımdan parayla kimi satabileceğiz de transfer yapacağız ileriki yıllarda çok merak ediyorum.

    hangi hoca bu kuralla bu takıma gelir? gelen, terim ayarının çok altında olacaktır. hoş çok isimli hocaların da gelip neler yapamadığını gördük.

    şimdilik istifa sesleri yok ama burada bile homurdanmalar attıysa işler o yöne gidiyor gibi. aklımızı başımıza almamız lazım. terim ile de bu ekonomik problemler yüzünden başarılı olacağımızın garantisi yok ama başka hocalara nazaran daha fazla şansımızın olduğu aşikar. iyice adamı psikolojik olarak yıpratıp ipleri koparmak zorunda bırakmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın