resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17576
    en büyük hatası yanlış kondisyonerle çalışmaktı, bu sebeple takım fiziksel olarak fatih hoca'nın hiç beklemediği kadar güçsüz oynadı ve bursaspor'a karşı da, malatyaspor'a karşı da, schalke'ye karşı da ezildi. hoca bunun üzerine uzun zamandır yapmadığı bir şeyi yaparak tff ve hakemler ile kavga ederek başını belaya soktu. çünkü takımı ateşlemek için bir kavga çıkarıp onları motive edeceğini ummaktan başka bir çaresi kalmadı.

    eğer takımın bu kadar kötü oynayacağını bilse şu bir aylık süreçte "donk'a top şişirin sekenlere muğdat vursun" deyip pragmatist taktiklerle bile mutlaka daha iyi sonuçlar alırdı. ama takımın fiziksel güçsüzlüğünü bir türlü kabul etmedi, hiçbir taktik değişikliğine gitmedi, sakatlananlara "profesyonel yaşamıyorlar" diye laf söyledi, şanssızlıkların hep bizi bulduğunu iddia etti. en sonunda hakemlere sardı ve şimdi birçok oyuncumuza ve hocanın şahsına büyük cezalar gelecek. onun seçtiği kondisyoner yüzünden hala iyileşmeyen sakatlar da cabası. ilk yarının kalan maçları için galatasaray'ı hiç iyi bir tablo beklemiyor.

    fatih terim bu sezona son derece kötü başladı. bu durumu düzeltebilir mi, elbette düzeltebilir ama basit bir kondisyoner mevzusu yüzünden takımı resmen mahvetti. onun bizdeki kredisi bir sezonda bitmez ama övüldüğü kadar büyük hoca olsa böyle amatörce hatalar yapmazdı. mevcut başarısızlıkta yönetimin payı fatih hoca'dan çok çok daha azdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın