resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17556
    şahsi fikrim kendisi ve ergin ataman hocalık yapmak istediği müddetçe takımlarımızın başında olmalılar lakin hoca bu sene hiç kendisine yakışmayan hatalar yapıyor. bazen çok çabuk kelle alıyor (tugay kerimoğlu'nun ifadesiyle unutuyor)(bkz: sofiane feghouli) bazen de hiç olmayacak adamları kesip atmıyor, itibarını yem ediyor.(bkz: eren derdiyok) kısmen şartlar gereği diyebiliriz ama mevcut durumda astarı yüzünden pahalıya patladı gibi.
    "evlat" kategorisinden çok çekti ama hala sürdürüyor. vefaya tamam ama sınırı var be hocam. vefa göstermeye kalkarken nefret yaratıyorsun o adama(bkz: selçuk inan)
    2017-18 sezonunun yarısında devraldığı takıma çok yerinde dokunuşlar yaptı ve şampiyonluğa giden yolu açtı ama bu sene hala bir oyun şablonumuz yok. "senciyiz, senci" desek bile gerçek bu; oyun şablonumuz yok, oyun olarak geriye giden oyuncumuz çok. 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçından ve 6 kasım 2018 schalke maçından sonra yaptığı açıklamalarla, eskiye yaptığı atıflarla da mevcut formsuzluğa ve oyunsuzluğa konsantre değilmiş gibi düşündürttü. her ne kadar sevsem de maalesef teknik heyetinde hocaya bu durumu belirtecek, hocayı uyaracak biri yok gibi. galatasaray genlerine kazıdığı baskılı oyundan, çok koşan takımdan oldukça uzaktayız. kadro kısıtlılığı engel mi engel ama kesinlikle bu kadar değil. kadroya göre planımız olurdu ki geçen sene sezon ortasında aldığı takımda bariz bir plan oluşturdu. maicon'u kesip denayer'i kullanarak mariano'nun yaratıcılığından faydalanması, gomis'in hemen yanında belhanda ile yaptığımız ön alan baskısı bir örnektir. peki bu sene ne oynuyoruz, planımız ne? ben izlerken anlamıyorum, çevremdeki renktaşlarımla konuşuyorum aynı fikirdeler; bizim oyun planımız, hücum setimiz yok.
    hocanın bilgisi, tecrübesi, hırsı yine bizi buradan çıkarır ama önce hocanın tekrar kendi ayarlarına dönmesi gerek. geçen sene ki sakinliğiyle kendisinden bir parça kaybettiği kesin ama futbol fikri olarak tekrar eski fatih terim'e ihtiyaç duyuyoruz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın