resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17529
    sorun var bu açık ama fatih terim sorun olduğuna inanmıyor. oyunu analiz edip geliştirmek yerine "benim oyuncum çıkıp oynamalı" düsturuyla hareket ettiği için sistemsizliğin, taktiksizliğinn ya da yanlış taktik ve sistemlerin dibe çektiği oyuncuları hedef tahtasına oturtuyor ya da sakatlık gibi yine kendisi ve ekibinin sorumlu olduğu şeylere şanssızlık ve kasıt gibi çok talihsiz ve isabetsiz tespitlerde bulunuyor.

    ve bu görüntü de bu takımın terim ile düzelemeyeceği yol alamayacağı hissiyatını oluşturuyor, aksine iddia etmek için bir pozitif değişim görmek gerekir çünkü kaç ay olmuş. zira terim'in düşündüğü gibi "benim oyuncum çıkıp oynamalı" düşüncesinin cidden işlemesi için çok kaliteli oyuncular bulmalısın ki o oyuncular çıkıp kendi kalitesiyle işi götürsün. şu an galatasaray'ın öyle bir maddi gücü yok.

    ben takımın kötü olduğuna inanmıyorum. taktiksizliğe inanıyorum. bu takımın sahaya çok ciddi taktik ve disiplin koyup, her oyuncusu ile taktiksel anlamda bireysel olarak ilgilenip saçmalamamaları için gerekirse onları kısıtlayacak, oyuncular oynamalı kafasından uzak bir yönetime ihtiyacı var.

    pirlo vesaire gibi basit bir fatih terim eleştirisi değil bu yaptığım, mevcut galatasaray şartlarına uymayan hoca. fatih terim de olsanız uymuyorsunuz işte, üzücü tarafı hoca da uymak gibi bir çabada değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın