• 20376
    sorunu çok çetrefilli hale getirmeye gerek yok. geçen sezona göre kadro kalitesi oldukça zayıflamıştır. performanslarını beğenelim ya da beğenmeyelim elinizde, maicon, mariano, feguli gibi oyuncular varsa ve eğer bunların alternatifleri bu oyunculardan genel anlamda daha kötüyse bu oyuncular ilk 11'de oynar. bu isimlere gomis'i de eklersek geçen sene banko oynayan 4 as oyuncusunun yerine sinan, muğdat, eren, ömer bayram gibi oyuncularla idare etmeye çalışıyoruz. üstelik bu saydığım 4 as isimden 3'ü halen kadrodayken?

    maicon'u son anda satmayı çalışıp, başaramadık yine elimize yüzüme bulaştırdık. oyuncunun motivasyonu kendi elimizle yerle bir ettik. motivasyonu yükseltip tekrar verim almalıyız bu oyuncudan.

    soso'nun neden oynamadığını bilen yok. açıkçası, sahada hiçbir şey yapamayan sinan yerine yine sahada hiçbir şey yapamayan feguli'yi tercih ederim.

    kadroda futbolu bilen, zeki 2-3 oyuncu varsa biri de mariano. cezası ve sakatlığı yoksa her zaman ilk 11'de olmalı. defansa baskı yapan her takım galatasaray'a tehlike yaratıyor. mariano bu baskıyı kırabilmek adına , fernando ve nagatomo ile birlikte kilit öneme sahip bi' oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın