• 844
    mustafa cengiz yönetimine olan sinirim nasıl geçer bilmiyorum. kendisini bu sözlükte en çok destekleyenlerden biri olabilirim, yaşadığım memlekete geldiğinde hayatımda ilk defa bir başkan* ile fotoğraf çekilmiş, tavırlarından büyülenmiştim.

    biz bu ülkenin spor manasında gelişmesinde en büyük yararı olan kulübün mensuplarıyız. bu ülke, bizim sayemizde avrupa maçları gördü. star tv'nin bir dönem reyting rekorları kırması, galatasaray öncülüğünde oldu. futbolu türkiye'ye sevdiren, dünyada ''türkiye'de de futbol varmış'' dedirten kulübün neferleriyiz. ilklerin öncüsü, başarıların tutkunu, kültürün simgesi, sporun beşiği bir sevdaya tutulanlarız.

    devam etsem, saatlerce devam eder ne denli büyük bir kulüp olduğumuz.

    şimdi gelelim mustafa cengiz ve yönetimine. kardeşim, bizler kulübü böylesine severken sen neden takımına sahip çıkmıyorsun? resmi siteden yapılan açıklamada gizli özneler dolu iken kimi korkutmaya çalışıyorsun? hiç mi hukuk ile ilgilenen bir kanadınız yok koca yönetimde? maçın* akabindeki iki gün çatır çatır dava açacaklarını hazırla, dosyalarını teslim et hukuka. takvim yaprakları 5 kasım 2018'i gösterdiği günün sabahı 9'unda da yap bir basın toplantısı, slayt gösterileri eşliğinde kimleri şikayet ettiğini ibreti alem olsun diye göster. 50 farklı şahsiyete 50 farklı manevi tazminat davası açabilirsiniz ve 50'sini de kazanmamanız için sebep yok. kazandığın paraları da bir basın toplantısı ile yoksullara bağışla, mehmetçik'e bağışla, bağışla anam bağışla. yap şovunu, dola boynumuza.

    ama siz ne yapıyorsunuz? resmi siteden yapılan açıklamalar ile aba altından sopanın ucunu gösteriyorsunuz. yahu canısı, millet kafamıza sopa ile vururken sen neden aba altından sopanın ucunu gösteriyorsun?

    gelelim maçın hakemi fırat aydınusa. 5 senedir fiziki yeterlilik sınavlarını başarısızlıkla sonlandıran ve fifa kokartı elinden alınan bir hakemin düdüğünü de astıramayacaksanız gerçekten neden oturuyorsunuz o koltukta?

    tabiri caiz ise yatak odanda aile fertlerinden herhangi birisine tokat atan jailson marques siqueira isimli canlı varlığa. evvel zamanlarda gri forma giymiş sevimli hayalet casper'ın* yakalarını tuttu diye 11 maç ceza verilmişti engin baytar'a. yaka tutan bir adamın aldığı 11 maç cezanın yanında jailson denilen canlı varlığa verilecek cezada yine seyirci olursanız, koltuğunuzdan alevler çıkar.

    son olarak bugüne kadar hiç dokunmadığım ve ilk defa istemeyerekte olsa dokunmak istediğim konuya. tabiki en büyük eksiniz forvet konusu. ulan kardeşim, maçta* adam gibi bir forvetimiz olsaydı şuan bu başlığa çok farklı yazılar yazılıyordu. tarihe geçecektiniz belki, o başkan siz olacaktınız. bunu da elinizin tersiyle geri çevirdiniz, üstelik bu yaptığınız hareket ile bu sezon kaybedilecek bir şampiyonluğa neden olabilirsiniz!

    bazı hatalarınızın telafisi kısa vadede yok fakat birçok hatanızın geri dönüşü için hala kısa da olsa vaktiniz var. gözünüzü seveyim bu yazdıklarım için utandırın beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın