resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17396
    28 ekim 2018 yeni malatyaspor galatasaray maçı sonrasında sakatlıklara ilişkin açıklamaları, belhanda'nın başım dönüyor diyerek oyundan çıkması, maicon yerine ahmet çalık'ın tercih edilmesi, yine geçmiş haftalarda yaşanan darbeye bağlı olmayan sakatlıklar, fatih terim'in maç sonu sitemkar açıklamaları vs. vs. üst üste konunca akla selefinin gidiş sürecinde ortaya atılan "futbolcular tudor'a operasyon yaptı" iddiaları geliyor.

    fatih hoca malatya maçı sonrasında, "durup dururken başı dönüyor belhanda'nın, ötekinin arka adelesi, ötekinin ön adelesi derken... hep söylüyorum, bu sakatlık meselesi değil. gerekirse 1 seneyi feda ederiz ama biz bunların altından kalkarız." diyor. yine maç sonunda, "söyleyecek çok şey var ama dilimi tutmak zorundayım" diye ekliyor.

    komplo teorisyenliği ya da fikir jimnastiği yaparsak; bazı futbolcuların tudor'un gidiş sürecinde aktif rol aldığı iddialarını doğru kabul eder, bir kez yapan yine yapar ön kabulu üzerinden günümüzdeki gelişmeler yorumlarsak varılan sonuç şu: "fatih terim ile kimi yabancı oyuncular arasında ipler kopmuş durumda, bu topçular tarafından sistemli şekilde takım sabote ediliyor, hoca bunun farkında ve sezonu kaybetme pahasına bunların ipini çekmeye niyetli..."

    varsayımdan ibaret bu yazılanların bir an doğru olduğu kabul edilirse, bu hususta futbolcuların bilmesi gereken iki husus var. geçmişte yaşanan kırgınlıklara, dönemsel formsuzluklara rağmen fatih terim'in taraftar nezdindeki kredisi tüm takımın toplamından katbekat fazladır bir, taraftarı arkası alan kazanır iki. o yüzden ya aldıkları astronomik ücretlerin hakkını verip toplarını oynasınlar ya da florya'nın istedikleri kapısını tercih edip çekip gitsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın