resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17341
    takımı kaç maçtır hiçbir şey oynamayan teknik direktörümüz.

    oyuncu seçimi, oyuncu değişiklerinden bağımsız, bence aşırı formsuz durumda. bir takımın ne kadar kalas, ne kadar tecrübesiz vesaire olursa olsun sahada yapabildiği bir şey olur. ne bileyim fizik kondisyona dayalı bir takım olursun. duran topları iyi kullanırsın. taçların bile kurgulandığı bir futbol çağında biz daha korner kullanamıyoruz doğru düzgün. benim gördüğüm, takımı sahada doğaçlama takılıyor.

    bunun sakatlıklarla veya kadro yapılanmasıyla bir alakası yok. takım, hiçbir şey yapmıyor. bir vaadi yok, oynattığı futbolun, sahaya çıkardığı takımın. elin leeds takımı, kalas oyuncularıyla takır takır futbol oynuyor. vasat altı süper lig takımlarının, iyi yaptığını en azından bir şey var. bizim takım neyi iyi yapıyor?

    üzgünüm. yönetimi nasıl eleştiriyorsam, kazandığı maçlardan sonra kendisini nasıl övüyorsam, eleştirmek de hakkım.

    çok kötü futbol oynatıyor. bunun lamı cimi yok. evet! fatih terim'in olduğu yerde, o futbolu oynatır.

    üstelik henüz farklı bir şey denemedi. süregelen kötü futbolu sadece oyuncu değişiklikleriyle idame etmeye çalışıyor. ve olmuyor. farklı bir şey deniyor muyuz biz? hayır. bu kötü futbolla bir yere varabilecek miyiz? görünen o ki varamayacağız.

    hocam, lütfen. biraz kendine gel. farkındayız, birçok şeye kafa patlatmak zorunda kalıyorsun ama o yardımcıların ne diye duruyor. iddia ediyorum, fatih terim'e rağmen, en güçsüz yanımız santrfor bölgesi hariç, teknik ekibimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın