resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17269
    24 ekim 2018 galatasaray schalke 04 maçı öncesindeki basın toplantısında dikkatimi çeken bir nokta üzerinden farklı bir sisteme gidip gitmeyeceğini düşündüğüm italyanlar için grande bizim için imparator.

    dedi ki hoca belhanda ile ilgili; "ayrıca, ocak ayından itibaren takımımıza oyuncu katkısında bulunursak küçük bir oyun değişikliğinde iki kenarda da oynayabilecek oyunculardan bir tanesi."

    bu bağlamda baktığımızda schalke maçında eğer beklediğimiz gibi gitmeyen bir durum, gol bulamama vs. yaşarsak eren - sinan çift forvetine dönüp belhanda'yı sağ kanatta kullanmayı düşünüyor olabilir.
    beni şaşırtmaz da, oynadığı pozisyonda (ofansif orta saha merkez) beklentinin çok altında kalan bir isim. zaten 6 mı 8 mi 10 mu bir türlü çözemedik, e bir de 7 veya 11 deneyelim bakalım o zaman ne olacak.

    her halükarda ama belhanda'yı koruması altına almıştır, bu dakikadan sonra bize susmak düşer doğal olarak. benimki "madem bu adamı kullanacağız, olabilir mi acaba?" dercesine bir öneri. doğrusunu hocamız bilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın