• 150
    sakatlıkları maçtan sonra derinlemesine konuşmalıyız bu diğer arkadaşların yazdığı gibi skandaldır.

    fakat oynadığımız yine rezil oyunun sakatlıklarla zerre ilgisi yok çünkü öncesinde de rezildik.

    defansta ozan kabak diğer dişlilerin de aksadığı maçta tel tel dökülüyor. yani stoperde oynayan oyuncunun pas tercihleri bu olursa kaleci degajı hariç orta sahaya bile yaklaşamazsın.

    rodrigues'e yasin benzetmesi yapılmış, bugün kötü ama sebebi öner bayram'dır. her sporda bu böyledir bir alt seviye ile oynarsan o yukarı belki çıkar ama sen alt seviyeye kesin düşersin.ilk yarının final düdüğünde taca attığı o pası ben unutmam.

    eren ile sinan'ı sona sakladım. bu iki ahlak yoksunu herifin yatacak yeri yok, belhanda'ya gamsız deyip bunlara susan dilsiz şeytandır. sinan'a bakıyorum ya insanda biraz gurur olur be utanmaz adam. halı sahada bile bir yerden sonra gider top alırsın bir reaksiyon vermeye çalışırsın utanıp sen de bu da yok, nasıl bir beynin kalbin var senin be, zekalıyım ama amele olmak istiyorum diyen bir gurbetçi röportajı vardı sen o bile değilsin.

    en sona da eren denen insan bile diyemeyeceğim yaratıpı sakladım. zaten ilk 11 den defolup gittin, şans yüzüne güldü, bizim de bahtımız kapandı, oyuna girdin, ya semin haysiyetin falan yok mu be adam. bir topa dokun be, bir o kopasıca belini döndür be. eve gidince falan nasıl bakıyorsun lan çocuğunun falan yüzüne. utanmaz arlanmaz olması lazım insanın.

    kıssadan hisse belki yine maicon ipten alır, selçuk frikikten atar falan kurtarırı maçayı ama yolumuz yol değil, oynadığımız şey futbol değil. ben bu rotasyon denen yeni nesil zevzekliklere karşıyım. takımlar maç yapar yaptıkça oynamaya başlar oyuncular da keza öyle. ömer bayram ile başlarsan bak olmayacak şanssızlıklar oldu nagatomo yanında dımdızlak kalırsın.

    son not; porto maçında belki biraz ama onun dışında bu sene yokları oynayan fernando yerine donk ile başlamamızı da tercih ederdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın