• 3352
    17 ekim 2018 anadolu efes zalgiris kaunas basketbol maçında takımı maçtan kopmuşken, fark da efes aleyhine 15'i bulmuşken "mola" almayan, bu bağlamda özüne dönmüş olan galatasaraylı koç. aynı mücadelenin ilk devresinde rakip koç sarunas jasikevicius'un efes'in zayıf karnını (kısa 3 numaralar) edgaras ulanovas'la (boyalı alan çevresinden oynadığı sırtı dönük bire birler) deşmesini müdahale etmeksizin izledi; zalgiris çatır çutur yedi bitirdi efes'i buradan. 14 ekim 2018 efes daçka basketbol maçında da kötü bir coaching sergilemişti lakin karşı tarafta saras değil de ahmet çakı olunca, bir de micic insanüstü bir performans ortaya koyunca şans kendisine gülmüştü.

    refere maçtaki efes mağlubiyeti parkede uyuyan birkaç oyuncuyla birlikte ergin hocaya yazar; söz konusu maç özelinde berbat bir coaching örneği. bu kadar değerli bir basketbol adamının bilhassa mola konusundaki egosunu yenememesi üzücü.

    imkanım olsa kendisini ilk fırsatta galatasaray erkek basketbol takımının başına geçiririm, işin bir başka boyutu bu. geçtiğimiz günlerde bir röportajında nba'de koçluk yapmak istediğini, blatt gibi en üst seviye olmasa da messina benzeri asistan koç olarak da çalışabileceğini dillendirmişti. bir suser olan beni ne kadar ipler bilemiyorum fakat naçizane düşüncem öncelikle egolarını törpülemesi gerektiği yönünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın