• 451
    kafatasçı lisecilerin yaptıklarına kurban edilmemesi gereken güzide eğitim kurumu.

    kulübün altını oyan liseciler hakkında ki görüşlerimi az çok biliyorsunuz. en sert ve hatta burada çok tercih etmediğim kelimelerle fikirlerimi beyan ettim silinmeyip kalanlar orada duruyor.

    ülke olarak eğitime zerre kadar değer vermiyor, eğitimli insanlarla dalga geçmeyi marifet biliyoruz nedense. yapmayın.

    galatasaray lisesi eğitim kalitesi ülke standartlarının üzerinde bir okuldur.

    galatasaray spor kulübüne üyelik konusunda ki ayrıcalıkları ise utanç vericidir. bu eğitim kurumunun asli görevi galatasaraylı yetiştirmek olsa tamam diyeceğim ayrıcalıklı olsunlar ama burası kara harp okulu değil mezun olan direk kulüpte görev almıyor sonuçta. ve bu okula kayıt olmak için galatasaraylı olma şartı da aranmıyor. okula kayıt sırasında hiç bir anlamı olmayan galatasaraylılık "bakın burası çok önemli" (bunu yazdıktan sonra damat berat gibi ellerimi birleştirdim) neden bu arkadaşlara mezun olduktan sonra kulübe üye olmakta bir ayrıcalık sağlıyor? bırak mezuniyeti iki sene okumaları bile yeterli.

    bunu her zaman ve bu arkadaşların olduğu her ortamda dile getirdim. alakasız yanıtlar ve daha kötüsü "kulübü herkese açarsak ne olur biliyor musun" saçmalıkları ardı ardına geldi.

    ben bu kulübe üye olmam, taraftar olarak kalıp öyle öleceğim tövbeliyim orası ayrı ama liseli olmayıp bir şekilde kulübe üye olanlar bile üye olduktan sonra bu üyelik konusunda evrim geçiriyorlar, liseli gibi düşünmeye veya bu konuda sessiz kalıyorlar asıl düşünülmesi gereken bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın