• 20149
    deplasmanlarda berrrrrrbat oynuyoruz. bunun tek nedeni de takımın son derece statik, son derece al gülüm ver gülüm oynuyor olması...

    6 ekim 2018 antalyaspor galatasaray maçında o kadar berbat oynadık ki bir an beşiktaş'ın "quaresma ve 46846413515 ortalar" isimli futbolumsu şeyini izliyormuşum gibi oldum. takım deplasmanda oyun kuramıyor. kendi sahamızda taraftar baskısı falan derken atıyoruz eyvallah ama maç 0-0'ken takım bu kadar plansız olmamalı. hadi antalya'ya karşı 2 tane uzun adamı forvete attık, başka bir takıma karşı ne yapacağız? sallıyorum başakşehir deplasmanında kazara 1-0 geri düştükten sonra ne olacak? forveti yine maicon-donk mu yapacağız?

    14 gün boyunca takımın gerekirse florya'da sabahlayıp (milli takıma gidenler hariç tabii) taktik çalışması şart. iyi futbol için iyi kondisyona sahip olmak şarttır. iyi kondisyonu ise iyi taktikle birleştirmezsen atletizm takımı olur kalırsın... bizde ne doğru düzgün atletizm var (bkz şl'deki koşu miktarları) ne doğru düzgün taktik disiplin var.

    elmander'imiz yok belki. ama bir şekilde eldeki kadroyu sanki elmander varmış gibi oynatmak terim'in görevi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın