resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17076
    şampiyonlar liginde bir deplasman galibiyetimizi ne zaman aldığımızı hatırlayamadım aklımda hamit'in ve umut'un gol attığı bir almanya deplasmanı kalmış.

    şampiyonlar ligini geçtik kendi ligimizde deplasmanlarda sorun yaşadığımız da çok açık. sanırım mancini veya prandelli döneminde galatasaray'ın kazandığı il haritası yapmışlardı ki utanç vericiydi.

    deplasman sorunumuzun kanımca üç sebebi var;

    1. galatasaray genetik özellikleri taraftarı ile bütünleşme şartını barındırmakta. bu şart oluşmakta ise başarı gelmekte. deplasmanlarda bu bütünleşme daha sınırlı olmakta.

    2. ikinci sebebimiz kadro yapımız. elmander ve engin gibi rakibi karşılayacak iki topçumuz yok. bu iki adam varken semih bile süper topçuydu, aydın ile şampiyonlar ligi gruplarından çıktık. elimizde ise her maç bu sefer oynamaya başlasın diye dua ettiğimiz belhanda, fegholi, sinan var.

    3. üçüncü sebebimiz fatih hocanın psikolojik olarak inanılmaz bir sürece girmesi ile alakalı. donk ve japon ile nasıl olduğunu anlayamadığımız bir şampiyonluk hikayesine rağmen kanımca ciddi şekilde profesyonel desteğe ihtiyacı var. milli takımdaki maaşı, kebapçı, ahımız var, rıdvan-aykut-rüçtü çetesi, yerli topçuların fatih terim'in yabancı kuralındaki devriminden sonra, avrupa şampiyonasında çalışmalara çıkmamasına kadar bir sürü olay yaşadı. taraftarlardan talebim hocamızı yeri geldiğinde eleştirelim ancak basit ve kırıcı eleştiriler yerine dayanakları ile olumlu eleştiriler ve hata tespitlerimizi yazalım.

    3 ekim 2018 porto galatasaray maçı ise zor maç. az sayıdaki galatasaray taraftarı bu maçı almalı :)
    ilk golü biz atmalıyız. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın