resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17071
    ölene kadar veya kendi rızası ile emekli olana kadar takımın başında kalması gereken yaşayan efsane, galatasarayımız'ın öz evladı.

    arkasında milyonlarca galatasaray'lının sevgisi ve duası oldukça, o gücü hissettikçe inşallah hayallerimizi gerçek kılabilecek yegane insadır!

    milletin yana yakıla teknik direktör aradığı bir yerde koca camiaya bırak hocalığı babalık etmektedir. herkes her şeyi ve olanı biteni görür! kurt kuzu postuna yine girmiştir, bizans yine devrededir! biz artık bu oyunu bozarız. her kim ki büyük galatasaray taraftarına rağmen bir işlere, oyunlara, kahpeliklere kalkışır o zaman gelir o liseyi başlarına yıkarız!!! hoca'nın yanında el pençe divan duran bazı karaktersiz tipler nedense hazmedemiyorlar, fatih terim ile galatasaray taraftarı arasındaki o kopmaz bağı!!!

    hocam şampiyonalar ligi müziği ile o podyuma çıktığın andan beridir hepimizin kalbi güm güm, gözleri buğuludur. biz çıkarsız, hesapsız, hilafsız sevdik galatasaray'ı. bu şov büyük galatasaray taraftarı için oynanan bir şovdur. yeni doğan her bebek sarı kırmızıya aşık olsun o da bizim gibi sevsin diye yapılır. oğlumla kol kola o şampiyonalar ligi finalini hayal ediyorum sürekli.

    allah bizi artık bir daha ayırmasın hocamızdan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın